Kwartaalthema's

Wij willen internationale wetenschap en ervaringskennis op het gebied van psychiatrie, sociale rechtvaardigheid en psychofarmaca toegankelijker maken. Daarom kiezen we ieder kwartaal een thema uit waarbij we een aantal relevante artikelen van Mad in America, podcasts, onderzoeken, websites en filmpjes voor u zoeken. Zo is Mad in the Netherlands uw toegangspoort tot wereldwijde kennis. De links die wij bieden zijn een prima uitgangspunt om zelf verder te onderzoeken.

Heeft u een thema waarvan u denkt dat het geschikt zou zijn als kwartaalthema of wilt u zelf een themapagina voor Mad in the Netherlands maken? Stuur ons dan een mail met motivatie. Voel u ook vrij om aanvullingen op bestaande thema-pagina’s te geven.

We proberen een gevarieerd aanbod te bieden. Wij wijzen u erop dat Mad in the Netherlands (MIA Global) niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de inhoud van de externe websites. Indien u een link ongepast vindt, mag u dat uiteraard (met motivatie) melden. Wij zullen uw opmerking zorgvuldig behandelen.

Archief